ASUS VA27ACFSN Docking Monitor – 27”, QHD (2560 x 1440), IPS, randloos, USB-C, RJ45, 100Hz, Adaptive-Sync, stereoluidsprekers, Low Blue Light, Flicker Free, ergonomisch ontwerp, wandmonteerbaar, groene duurzaamheid
 • 27" QHD (2560 x 1440) resolutie met IPS 178° brede kijkhoek paneel
 • Uitgebreide connectiviteit met HDMI, USB-C, DisplayPort, oortelefoonaansluiting, USB-hub en RJ45 LAN-poort voor de meeste flexibiliteit
 • Met de USB-C-poort kan de laptop eenvoudig worden gedockt voor gegevensoverdracht en videosignaal naar het scherm, en kan de laptop via slechts één kabel met max. 90 W worden opgeladen
 • Tot 100Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om tracing te elimineren en te zorgen voor een heldere en vloeiende kijkervaring
 • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen voor een comfortabele kijkpositie
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
 • Groene duurzaamheid met papieren verpakkingen en energiezuinige prestaties die voldoen aan milieunormen
VA27ACFSN

ASUS Docking Monitor

Verhoogde productiviteit

De USB-C monitor verbetert productiviteit via één kabel

De ASUS VA27ACFSN is een 27" QHD (2560 x 1440) docking monitor die is voorzien van een randloos IPS-paneel voor groothoekweergave om ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave te leveren. Stabiele internetverbinding en docking met één kabel naar een laptop met RJ45- en USB-C-aansluiting. Tot 100Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om tracing te elimineren en te zorgen voor een heldere en vloeiende kijkervaring. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling en het TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light zorgen voor een comfortabele kijkervaring.

Vloeiende kijkervaring met 100Hz SmoothMotion

De ASUS VA27ACFSN met snelle 100Hz verversingssnelheid en Adaptive-Sync technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates. De inhoud op het scherm wordt 1,67 keer sneller ververst dan bij een standaard verversingssnelheid van 60Hz, voor vloeiendere animaties bij video's, casual gaming en dagelijks werk, om te profiteren van een vloeiendere ervaring dan ooit tevoren.

 • 100Hz zorgt voor soepel scrollende teksten en artikelen

  Scrollen door teksten en artikelen

 • 100Hz levert vloeiende videostreamingweergave

  Video streaming

 • 100Hz zorgt voor een vloeiende gaming-ervaring

  Casual gaming

Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

Het randloze IPS-paneel biedt 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, om vanuit vrijwel elke richting te genieten van de prachtige beelden.

IPS-paneel met 178 graden kijkhoeken.
Demonstratie ASUS monitor en laptop op tafel met slechts één USB-C kabel om video, auto, data en stroom te leveren.

De USB-C die alles doet

Een inbegrepen USB-C poort zorgt voor supersnelle gegevensoverdracht, videosignaal en tot 90W* stroomvoorziening om apparaten op te laden via slechts één USB-C kabel. De monitor fungeert ook als USB-hub: elk apparaat dat op de USB Type-A-poorten wordt aangesloten, krijgt toegang tot andere randapparatuur die op de andere USB-poorten is aangesloten.

*Standaardinstelling voor USB-C power delivery (PD) is 65W, over te schakelen naar PD 90W via de instelling "USB-C opladen" (USB-hub, RJ45 en audiofuncties worden dan uitgeschakeld) 

Uitgebreide connectiviteit

Naast een USB-C poort biedt de ASUS VA27ACFSN eenmaal HDMI, DisplayPort, drie USB-A downstream-poorten en RJ45 - zodat hij compatibel is met een breed scala aan apparaten. De VA27ACFSN is zelfs voorzien van een RJ45 Ethernet-poort om aangesloten apparaten van een stabiele internetverbinding te voorzien, voor meer ruimtebesparing en gemak. Hij heeft ook een doorluspoort voor de hoofdtelefoonaansluiting.

Demonstratie van rijke connectiviteit met DisplayPort, HDMI, USB-C, USB-hub, RJ45 en oortelefoonaansluiting.

Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert de VA27ACFSN audiovisuele ervaringen, voor grenzeloos entertainment en multimediaplezier.

Demonstratie ingebouwde luidsprekers monitor

Ergonomisch ontwerp

Flexibele kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen maken het gemakkelijk om de meest comfortabele kijkpositie te vinden. Het scherm kan ook volledig 90° worden gedraaid tot een staande positie, wat ideaal is voor het werken met lange documenten, het schrijven van code of het surfen op websites.

Demonstratie hoogteverstellingsfunctie
Hoogteaanpassing (0 ~ 150mm)
Demonstratie draaifunctie
Draaien (+180° ~ -180°)
Demonstratie kantelfunctie
Kantelen (-5° ~ +35°)
Demonstratie pivotfunctie
Pivot (+90° ~ -90°)

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

TÜV Rheinland-gecertificeerd Flicker-Free en Low Blue Light

ASUS blue light filter

Voor kijkcomfort en bescherming tegen mogelijk schadelijk blauw licht biedt hij intuïtieve en flexibele opties met naadloze aanpassingen die gemakkelijk toegankelijk zijn via het on-screen weergavemenu.

Blue Light filter demonstratie
Blue Light filter demonstratie

ASUS Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.

Met ASUS Flicker-Free technologie
Met ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Mini PC-montage ruimtebesparend ontwerp

Slim kabelbeheer

Het kabelbeheerontwerp helpt de diverse kabels op te ruimen en te verbergen om het bureau opgeruimd te houden.

Milieucertificering*

De ASUS VA27ACFSN is streng getest om te voldoen aan de eisen van toonaangevende duurzaamheidscertificeringen. Deze tests omvatten een uitgebreide database met actuele criteria, onafhankelijke verificatie en een gestructureerd systeem voor voortdurende verbetering.

Epeat Silver, ENERGY STAR, TCO CERTIFIED logo's

Milieuvriendelijke verpakking

De ASUS VA27ACFSN is FSC Mix-gecertificeerd, dankzij de duurzame verpakking die gemaakt is van minstens 80% gerecycled karton. ASUS heeft de verpakking ontworpen om gewicht en volume te minimaliseren, wat natuurlijke hulpbronnen helpt te besparen en het mogelijk maakt om meer apparaten te vervoeren in een enkele transportcontainer.

Het keurmerk van verantwoorde bosbouw
 • Wereldwijd pictogram om milieuvriendelijke materialen weer te geven

  Milieuvriendelijke materialen

  Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat de ASUS VA27ACFSN is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals 85% post-consumer recycled (PCR) kunststoffen en componenten zoals kwikvrije panelen.

*EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. De EPEAT-registratie verschilt per land. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land.
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)