AMD X570 Ryzen AM4 contentcreatie ATX-moederbord met PCIe® 4.0, passief PCH koelontwerp, dubbele Thunderbolt™ 4 Type-C-poorten, 10Gb en 2.5Gb on-board Ethernet, WiFi 6E, driemaal M.2 met koellichamen, USB 3.2 Gen 2 en geavanceerd beveiligingsbeheer
 • AM4-socket: gereed voor AMD Ryzen 5000-serie / 5000 G-serie / 4000 G-serie / 3000-serie / 3000 G-serie / 2000-serie / 2000 G-serie CPU's
 • Robuuste prestaties: 14+2 vermogensfasen, ProCool II-voedingsconnector, hoge kwaliteit lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren
 • Uitgebreid thermisch ontwerp: massief VRM-koellichaam, passief chipset-koellichaam en M.2 aluminium koellichamen
 • Uitgebreide aansluitmogelijkheden: dubbele Thunderbolt™ 4 Type-C poorten, 10Gb & 2.5Gb on-board Ethernet, WiFi 6E, drie PCIe® 4.0 M.2-slots en USB 3.2 Gen 2-poorten
 • Geavanceerde beveiliging: USB-poort beheer, software blacklisting en Regedit aan/uit bediening via ASUS Control Center Express
 • ProArt Gives You More: Two-Way AI Noise Cancellation voor heldere online communicatie en ProArt Creator Hub met CreationFirst voor alles-in-één systeemcontrole
 • Vertrouwde stabiliteit: getest op 24/7 werking, gevalideerd voor uitgebreide compatibiliteit en uitgerust met SafeSlot voor verbeterde duurzaamheid
ProArt X570-CREATOR WIFI
Vergelijken

Prestaties om te creëren

De ProArt X570-Creator WiFi perfectioneert de kunst van het presteren, maakt creativiteit mogelijk en maximaliseert de rekenkracht van de nieuwste AMD Ryzen™ processors met krachtige hardware en software, efficiënte koeling en razendsnelle connectiviteit, inclusief Thunderbolt™ 4, 10Gb en 2.5Gb on-board Ethernet en WiFi 6E.

 RYZEN AMD, AMD SOCKET AM4 X570, Windows 11 Ready

Specs overzicht

Connectiviteitsspecificaties van het ProArt X570-Creator WiFi moederbord Connectiviteitsspecificaties van het ProArt X570-Creator WiFi moederbord
 1. 1 x DisplayPort IN-poort voor Thunderbolt™ 4

 2. 1 x HDMI® 2.1 (4K@60Hz )

 3. WiFi 6E

 4. 4 x USB 3.2 Gen 1

 5. 10G & 2.5G Ethernet

 6. 2 x Thunderbolt™ 4 USB Type-C®

 7. 4 x USB 3.2 Gen 2

 8. BIOS Flashback™

 9. 5 x Audio-aansluiting

 10. 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-C® frontpaneelconnector

 11. 2 x USB 3.2 Gen 1-poorten

 12. 6 x SATA 6Gb/s

 13. 3 x Aura-adresseerbare Gen 2 headers
  1 x Aura RGB-header

 14. 6 x USB 2.0

Uitgebreide connectiviteit

Een uitgebreide reeks krachtige I/O-poorten, waaronder twee Thunderbolt™ 4-poorten plus 10G en 2.5G Ethernetpoorten, zorgen voor snelle gegevensoverdracht en uitgebreide opslagmogelijkheden met flexibele, probleemloze connectiviteit.

Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord is voorzien van twee Thunderbolt 4 Type-C poorten.

Elke Thunderbolt 4-poort levert tot 40Gbps bandbreedte in twee richtingen voor de nieuwste high-speed apparaten en drives. Thunderbolt 4 biedt ook ondersteuning voor maximaal twee externe 4K-beeldschermen en breidt de PCIe®-bandbreedte uit tot maximaal 32Gbps.

 • Tot

  40Gbps
 • Ondersteunt

  Dubbel 4K- of één 8K-beeldscherm

Onbelemmerde prestaties

De ProArt X570-Creator WiFi beschikt over een geoptimaliseerde voedingsontwerplayout en de geheugenprestaties die nodig zijn om de enorme power van de nieuwste AMD Ryzen-processors aan te kunnen, om de meest veeleisende multithreaded taken zoals 3D- of videorendering en het compileren van software mogelijk te maken.

Uitgebreid koelontwerp

Het handhaven van systeemstabiliteit bij zware belasting is van het grootste belang. Daarom maakt de ProArt X570-Creator WiFi gebruik van passieve chipset-koeling met grote VRM- en chipset-koellichamen die de juiste balans vinden tussen oppervlakte en massa. Geïntegreerde hoogwaardige componenten en meerdere ventilatorheaders zijn ook vitale ontwerpelementen die de beste basis vormen voor contentcreatie-systemen.

Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord is voorzien van passieve chipsetkoeling. Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord is voorzien van passieve chipsetkoeling.
 1. VRM-koellichamen

  Twee VRM-koellichamen worden boven de MOSFET's en spoelen geplaatst om het oppervlak voor de warmteafvoer verder te vergroten.

 2. M.2-koellichamen

  Twee speciale koellichamen houden de drie M.2 SSD's op de optimale bedrijfstemperatuur, voor consistente prestaties en betrouwbaarheid.

 3. Passief chipsetkoellichaam

  Een speciaal chipsetkoellichaam voert de warmte af om ervoor te zorgen dat de temperaturen binnen een optimaal bereik blijven.

Perfect voor contentcreatie

ProArt-exclusieve softwarehulpprogramma's bieden intuïtieve systeembewaking, audio- en netwerkverbeteringen die de workflow vergemakkelijken.

 • ProArt Creator Hub
 • CreationFirst
 • Two-Way AI Noise Cancelation

Geavanceerde beveiligingsbeheerfuncties van ASUS Control Center Express beschermen het systeem en vertrouwelijke gegevens.

Meer info >
 • Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord maakt het gemakkelijk om USB-poorten te beheren.
  USB-poortbeheer

  Schakel de USB-poort in of uit, of zet hem op Alleen-lezen om datalekken te voorkomen.

 • Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord bevat een software blacklist.
  Software blacklist

  Voor extra veiligheid is een zwarte lijst van software beschikbaar om het gebruik van toepassingen met een hoog risico te helpen voorkomen.

 • Het ProArt X570-Creator WiFi moederbord kan ongeoorloofde wijzigingen aan systeemconfiguraties voorkomen.
  Register-editor aan/uit

  Schakel op afstand de Register-editor uit op client-apparaten om ongeoorloofde wijzigingen in systeemconfiguraties te voorkomen.

Vertrouwde stabiliteit

De ProArt X570-Creator WiFi is ontworpen en rigoureus getest om superieure kwaliteit, stabiliteit en compatibiliteit te bieden, om ervoor te zorgen dat hij uw creativiteit nog jarenlang een stimulans geeft.

24/7
betrouwbaarheid

 • 168-uurs

  duurzaamheidstest

 • 45°C

  Temperatuur

 • 80%

  Relatieve vochtigheid

Uitgebreide compatibiliteisvalidatie 

 • Ruim 520

  DDR4-compatibiliteit

 • 1000+

  compatibele apparaten

 • Ruim 800

  validatie-uren

Safeslot
Bescherm uw videokaart

comparison icon
Compare (0)