ProArt X670E-CREATOR WIFI

ProArt X670E-Creator WiFi moederbord

ProArt-logoX670E-CREATOR WIFI

De ProArt X670E-Creator WiFi stelt ontwerpers van alle niveaus in staat om de prestaties van de nieuwste AMD Ryzen™ 7000-serie processors te maximaliseren. met 16(70A)+2(70A)+2 vermogensfasen, DDR5 en PCIe 5.0 en razendsnelle connectiviteit inclusief USB4®, 10 Gb en 2.5 Gb Ethernet, plus WiFi 6E.

Dit uit zich in een professionele, elegante en nauwkeurige visie voor contentmakers van alle soorten, met een stijl die wordt verheven door tone-on-tone lagen van zwart, doordrenkt met metallic gouden accenten. Een doorzichtige I/O cover geeft gebruikers ook een stijlvolle blik op de hoogwaardige aansluitingen binnenin.

AMD RYZEN pictogram
 • PCIe 5.0 logo

  Gen 5-slots voor videokaarten en opslag Meer info

 • DDR5-logo

  DDR5-ondersteuning Meer info

 • USB4-logo

  Dubbele USB4® poorten voor overdrachtssnelheid tot 40Gbps Meer info

 • 10Gb & 2.5Gb Ethernet WiFi 6E-logo

  10Gb & 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6E Meer info

 • Samengevoegde vermogensfasen van elk 70A

  16(70A)+2(70A)+2 vermogensoplossing voor 70A per fase Meer info

 • AI Overclocking, Dynamic OC Switcher en Ryzen Core Flex

  AI Overclocking, Dynamic OC Switcher en Ryzen Core Flex Meer info

 • AI Cooling II

  AI Cooling II Meer info

 • ProArt Creator Hub

  ProArt Creator Hub Meer info

Specs overzicht

ProArt X670E-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken ProArt X670E-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken
 1. DisplayPort™ ingangspoort voor USB4®

 2. HDMI® poort (4K@60Hz)

 3. 7 x USB 3.2 Gen 2-poorten

 4. 2 x USB4® poorten
  (Intel®JHL8540-controller)

 5. USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® poort

 6. 10 Gb & 2.5 Gb Ethernet

 7. BIOS FlashBack™

 8. USB 2.0-poorten

 9. WiFi 6E

 10. 3 x Audio-aansluiting

 11. 1 x USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®frontpaneelconnector met 60W Quick Charge 4+

 12. 1 x USB 3.2 Gen 1 frontpaneel header

 13. 4 x SATA 6Gb/s

 14. 3 x USB 2.0 headers

 15. 3 x Aura-adresseerbare Gen 2 RGB headers
  1 x Aura RGB-header

Alles wat nodig is voor maximale productiviteit

Dubbele USB4® connectiviteit

Ga helemaal op in uw creaties met twee USB4® poorten om al uw contentcreatie-gadgets aan te sluiten en maak tot 40Gbps bi-directionele gegevensoverdrachten mogelijk. Om uw creatieve werk verder te stimuleren met één 8K of twee 4K kleurnauwkeurige monitoren, kunt u uw afzonderlijke videokaart aansluiten op de on-board DisplayPort-in poort op de I/O aan de achterzijde en de video-uitvoer via de USB4® poort leiden.

Meer info over het aansluiten van de monitor via USB4® >>
De ProArt X670E-Creator WiFi is voorzien van twee USB4 Type-C poorten De ProArt X670E-Creator WiFi is voorzien van twee USB4 Type-C poorten
 • 40Gbps

  Bi-directionele bandbreedte

 • DisplayPort 1.4

  Ondersteuning van één 8K of twee 4K schermen

 • Serieschakeling

  Tot vijf apparaten

 • 15W

  Opladen

Ultrasnel netwerken

WiFi 6E

De on-board WiFi 6E-technologie profiteert van het onlangs beschikbaar gekomen radiospectrum van de 6GHz-band en biedt tot drie keer de bandbreedte van de 5GHz-band en tot zeven 160MHz-banden om ultrasnelle draadloze netwerksnelheden te bieden, samen met een verbeterde capaciteit en betere prestaties in dichtbevolkte draadloze omgevingen.

10 Gb & 2.5 Gb Ethernet

Dubbele Ethernetpoorten zorgen voor snelle gelijktijdige gegevensoverdrachten voor 2.5 Gb internet streaming of uploaden en 10 Gb voor lokale network-attached storage (NAS), waardoor data beter kunnen worden georganiseerd en beveiligd.

De ProArt X670E-Creator WiFi is voorzien van WiFi 6E, naast 10 Gb en 2.5 Gb Ethernet. Toon details
wifi-6E logo *De beschikbaarheid en functies van WiFi 6E zijn afhankelijk van wettelijke beperkingen en co-existentie met 5GHz wifi.
Meer info over het ASUS WiFi 6 ecosysteem is te vinden op www.asus.com/be-nl/content/WiFi6/#WIFI-6E.

PCIe 5.0 ondersteuning

De ProArt X670E-Creator WiFi omarmt de nieuwe standaard volledig en biedt PCIe 5.0-ondersteuning om onbeperkte bandbreedte te leveren voor de snelste SSD's en videokaarten die beschikbaar zijn.

Vier on-board M.2-slots

De ProArt X670E-Creator WiFi heeft vier on-board M.2-slots, waarvan er twee PCIe 5.0-ready zijn voor zinderende 16GB/s snelheden, terwijl de resterende twee nog steeds enorme 8GB/s overdrachten kunnen leveren via hun PCIe 4.0-interfaces.

De ProArt X670E-Creator WiFi is uitgerust met een M.2 koellichaam en achterplaat om de PCIe 5.0 drive koel te houden

M.2-slot koellichamen en achterplaat

Een geïntegreerde M.2-achterplaat helpt ervoor te zorgen dat krachtige PCIe 5.0 drives topprestaties leveren, zelfs bij een beperkte luchtstroom.
De ProArt X670E-Creator WiFi is voorzien van vier M.2-slots. De ProArt X670E-Creator WiFi is voorzien van vier M.2-slots.

PCIe 5.0 uitbreidingsslots

Beide x16-uitbreidingsslots hebben de PCIe 5.0-behandeling gekregen om ongelooflijke snelheden tot 64GB/s te bieden voor compatibele apparaten. Om de last van zware videokaarten te kunnen dragen, zijn ze ook beschermd met SafeSlot retentiebeugels, en het bovenste slot kan gemakkelijk worden losgekoppeld dankzij de Q-Release knop.

De ProArt X670E-Creator WiFi is PCIe 5.0 ready De ProArt X670E-Creator WiFi is PCIe 5.0 ready

Snel opladen van USB-apparaten

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneel
connector met Quick Charge 4+

USB 3.2 Gen 2x2 geeft een boost aan gegevensoverdrachten met snelheden tot 20Gbps. Deze header beschikt ook over Quick Charge 4+ technologie, waarmee uw pendisplay, tablet of mobiele telefoon snel tot 60 watt kan worden opgeladen met behulp van een PCIe-voedingskabel die is aangesloten op de nabijgelegen 6-pins connector.

De ProArt X670E-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneelconnector met Quick Charge 4+. De ProArt X670E-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneelconnector met Quick Charge 4+.

De kern van uw krachtige werkstation

ROG Strix Z690-E Gaming WiFi voedingsontwerp
 • Vermogensfasen
 • Lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren
 • 8+8-PINS PROCOOL II VOEDINGSCONNECTOR
 • Digi+ Power Control

Robuust vermogensontwerp

 • 16(70A)+2(70A)+2 vermogensfasen

  Deze fasen, die een vermogen van 70 ampère hebben en high-side en low-side MOSFET's en drivers in één pakket combineren, leveren vermogen en efficiëntie op maat voor de nieuwste AMD Ryzen 7000-serie processors.

 • Digi+ power control

  De ASUS Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste in de industrie, en zorgt voor ultravloeiende vermogensafgifte naar de CPU.

 • ProCool voedingsconnectoren

  Gebouwd volgens strikte specificaties voor gelijkmatig contact met PSU-voedingskabels. De resulterende lagere impedantie helpt hotspots en connectorfouten te voorkomen.

 • Spoelen & Condensatoren

  Superieure lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en betere prestaties te bieden dan de industrienorm.

Prestatieverbetering

AI Overclocking

Tunen gaat nu sneller en slimmer dan ooit tevoren. ASUS AI Overclocking profileert de CPU en koeling om de optimale configuratie voor elk systeem te voorspellen en het systeem tot het uiterste te drijven. De voorspelde waarden kunnen automatisch worden ingeschakeld of worden gebruikt als uitgangspunt voor verder experimenteren.

Wat is nieuw? >>
AI Overclocking laat u de prestaties automatisch optimaliseren.

Geheugen

De ProArt X670E-Creator WiFi verbetert de DDR5-prestaties door overklokmogelijkheden te bieden die anders geblokkeerd zouden zijn, of u nu te maken hebt met high-speed of instapniveau geheugenmodules.

DDR5-sterkte

Voor degenen die voorbij de standaard DDR5-snelheden willen gaan, is de ProArt X670E-Creator WiFi klaar voor liefhebber-kits, dankzij de uitgebreide AMD EXtended Profiles for Overclocking (EXPO) ondersteuning. Doorgewinterde veteranen kunnen de prestaties verder tweaken via een uitgebreide reeks instellingen in het UEFI.

De ProArt X670E-Creator WiFi ondersteunt tot 128GB DDR5-geheugen aria-label=Meer info over automatisch geheugen overklokken AI Cooling II gebruikersinterface

Zelf-aanpassende ventilator-tuning

AI Cooling II brengt de thermische waarden en akoestiek van elke build met één klik in evenwicht. Een eigen ASUS-algoritme vermindert onnodig geluid tijdens het uitvoeren van een snelle stresstest, en houdt vervolgens de CPU-temperaturen in de gaten om de ventilatoren dynamisch aan te passen aan optimale snelheden.

Meer info over AI Cooling II

Alles wat nodig is om de workflow te optimaliseren

Two-Way AI Noise Cancelation

Nu thuiswerken het nieuwe normaal wordt, is duidelijke online communicatie nog crucialer geworden. Two-Way AI Noise Cancelation is een audiohulpprogramma dat gebruik maakt van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon* en binnenkomende audio te verminderen. Afleidend toetsenbordgekletter, muisklikken en andere omgevingsgeluiden worden slim teruggedrongen, zodat uw gesprekken en videoconferenties met partners en klanten kristalhelder zijn.

*Een audiosplitter (3,5mm audio-aansluiting Y-kabel) is nodig bij gebruik van een 3,5mm headset.

AI noise cancelation

Pas uw persoonlijke instellingen aan

ProArt Creator Hub is uw persoonlijke portaal om de status van uw pc te bewaken, instellingen te personaliseren of uw workflow te optimaliseren. Het heeft een intuïtief overzichtsdashboard, schakelt snel tussen ventilatorprofielen en maakt korte metten met het schakelen tussen verschillende prestatiemodi.

 • Hardwarebewaking

 • Ventilatorprofiel instelling

 • Task grouping (Taakgroepering)

 • Netwerkoptimalisatie

Veiligheidscontrole en beheer op afstand

Geavanceerde beveiligingsbeheerfuncties van ASUS Control Center Express beschermen het systeem en vertrouwelijke gegevens in uw creatieve studio.

Meer info over ASUS Control Center Express >>
 • De ProArt X670E-Creator Wifi maakt het gemakkelijk om USB-poorten te beheren USB-poortbeheer

  Schakel de USB-poort in of uit, of zet hem op Alleen-lezen om datalekken te voorkomen.

 • De ProArt X670E-Creator WiFi bevat een software blacklist Software blacklist

  Voor extra veiligheid is een zwarte lijst van software beschikbaar om het gebruik van toepassingen met een hoog risico te helpen voorkomen.

 • De ProArt X670E-Creator Wifi kan ongeoorloofde wijzigingen aan de systeemconfiguratie voorkomen. Register-editor aan/uit

  Schakel op afstand de Register-editor uit op client-apparaten om ongeoorloofde wijzigingen in systeemconfiguraties te voorkomen.

achtergrond

Vertrouwde stabiliteit

De ProArt X670E-Creator WiFi is ontworpen en rigoureus getest om superieure kwaliteit, stabiliteit en compatibiliteit te bieden, om ervoor te zorgen dat hij uw creativiteit nog jarenlang een stimulans geeft.

 • 24/7

  Betrouwbaarheid

 • 45°C

  Temperatuur

 • 168-uurs

  Duurzaamheidstest

 • 80%

  Relatieve vochtigheid

ProArt X670E-Creator WiFi
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)