Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II

AMD WRX80 Ryzen™ Threadripper™ PRO extended-ATX workstation-moederbord met Intel dual 10G LAN, USB 3.2 Gen 2x2 Type-C poort, 7 x PCIe 4.0 x16-slots, 3 x M.2 PCIe 4.0, ASMB9-iKVM, 2 x U.2 en 16 vermogensfasen, en WIFI 6E
 • AMD sWRX8 Socket: Klaar voor AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO-serie processors, met overklokmogelijkheden om onaangeboorde mogelijkheden en prestaties te benutten
 • Ultrasnelle connectiviteit: USB 3.2 Gen 2x2 Type-C poort, 10 x USB 3.2 Gen 2 poorten, 3 x M.2 PCIe 4.0, HYPER M.2 x16 Gen 4 kaart en Intel® X550-AT2 dual 10Gb Ethernet, WiFi 6E
 • ASMB9-iKVM beheer op afstand: AST-2500 BMC-chip om intelligentie te bieden voor de IPMI-architectuur, voor out-of-band beheer om de controle op hardwareniveau te verbeteren, voor verbeterde IT-efficiëntie
 • Krachtige prestaties: 16 vermogensfasen, multi-GPU-ondersteuning en R-DIMM-geheugenondersteuning
 • Vertrouwde stabiliteit: getest op 24/7 betrouwbaarheid, gevalideerd voor solide compatibiliteit en uitgerust met SafeSlot voor ultieme beveiliging
Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II

Ultieme power voor professionele productiviteit

De ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is ontworpen om de ongelooflijke kracht van de nieuwste AMD Ryzen™ Threadripper™ Pro-serie processors te ontketenen, met ondersteuning voor overklokken om onaangeboorde mogelijkheden en prestaties aan te boren. Deze betrouwbare multi-core CPU-basis is de ideale keus voor professionele creatieve werklasten zoals videobewerking en 3D rendering. Bovendien kunnen zeven PCIe® 4.0-slots met SafeSlot-versterking uitzonderlijke prestaties leveren voor de nieuwste krachtige videokaarten en opslagapparaten.

AMD WRX80 pictogram
AMD Threadripper pro pictogram
Overzicht moederbord Lay-out kenmerken linkerzijde van moederbord
Lay-out kenmerken linkerzijde van moederbord Lay-out kenmerken linkerzijde van moederbord
 1. BIOS Flashback en Clear CMOS
 2. Inter® WiFi 6E AX210
 3. 8 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
 4. Intel® X550-AT2 dual 10G Ethernet
 5. 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C® poort
 6. 1 x USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® poort
 7. 7 x PCI Express 4.0 SafeSlots
  • 7 x volledige x16-slots
  • 4-weg/3-weg/2-weg SLI
 8. Crystal Sound 3
  Realtek W4080 USB-audio
  DTS:X® Ultra
 9. iKVM-gerelateerde headers en switches
 10. 2 x PCIe 6-pins voedingsconnectoren
 11. 4 x USB 2.0-poort
Overzicht moederbord Lay-out kenmerken rechterzijde van moederbord
Lay-out kenmerken rechterzijde van moederbord
 1. SOC en dubbel LAN-koellichaam
 2. 8-DIMM, 8-kanaals, max. 2048GB, DDR4
  ECC en non-ECC R-DIMM,
  U-DIMM en 3DS R-DIMM
 3. 2 x ProCool II-connectoren
 4. 16 vermogensfasen en VRM-koellichaam
 5. AMD Socket sWRX8 voor AND Ryzen™
  Threadripper™ PRO-serie processors
 6. 1 x 8-pins voedingsconnector
 7. 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C® connector
 8. 2 x Front USB 3.2 Gen 1-poorten
 9. 2 x U.2 poorten
 10. AMD WRX80-chipset
 11. 8 x SATA 6Gbps poorten
 12. 3 x M.2-slots
  (22110, PCIe 4.0 x4 & SATA)

FUNCTIONELE
ESTHETIEK

Onopvallend professionalisme

Met metallic zwarte aluminium extrusies, roestvrijstaal zwart gaas met geaccentueerde details en een transparante rookgrijze I/O cover, biedt de Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II een professionele, onopvallende look voor contentmakers. ​

Multi-GPU ondersteuning

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is voorzien van zeven PCIe® 4.0 x16-slots voor krachtige videokaarten, wat verbeterde prestaties mogelijk maakt in professioneel ontwerp, modellering en simulatie, en rendering-toepassingen.

Pro-serie logo op moederbordontwerp Multi-GPU lay-out op moederbordontwerp

Multi-GPU ondersteuning

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is voorzien van zeven PCIe® 4.0 x16-slots voor krachtige videokaarten, wat verbeterde prestaties mogelijk maakt in professioneel ontwerp, modellering en simulatie, en rendering-toepassingen.

Multi-GPU lay-out op moederbordontwerp

ULTRASNELLE CONNECTIVITEIT OM CREATIVITEIT TE STIMULEREN

Moederbord I/O lay-out Intel dual 10G Ethernetpoorten USB 3.2 Gen 2x2 Type C poort

Intel® dual 10G Ethernet

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is voorzien van dubbele on-board 10G LAN-poorten, aangedreven door de geavanceerde Intel® X550-AT2 Ethernet-controller. Dit maakt korte metten met multi-terabyte overdracht van uw creatieve uitingen en biedt server-kwaliteit connectiviteit met lage latentie.

USB 3.2 Gen 2 x 2 Type-C

De nieuwste USB-standaard verdubbelt de overdrachtsbandbreedte door nog een USB 3.2 Gen 2-lane te openen, om een maximale doorvoer tot 20Gbps te behalen. Naast razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden biedt USB 3.2 eenvoudige connectiviteit en ultieme flexibiliteit via USB-C-poorten.

USB 3.2 Gen 2x2 Type C poort

USB 3.2 Gen 2 x 2 Type-C

De nieuwste USB-standaard verdubbelt de overdrachtsbandbreedte door nog een USB 3.2 Gen 2-lane te openen, om een maximale doorvoer tot 20Gbps te behalen. Naast razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden biedt USB 3.2 eenvoudige connectiviteit en ultieme flexibiliteit via USB-C-poorten.

Frontpaneel connector

De USB 3.2 Gen 2-connector op het frontpaneel is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten.

frontpaneel connector frontpaneel connector
drie M.2 PCIe 4.0 slots drie M.2 PCIe 4.0 slots

3 M.2 PCIe 4.0

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II bevat drie M.2 en twee U.2 slots die zijn aangesloten op PCIe 4.0 x4 bandbreedte. Creatieven die met enorme videobestanden werken, kunnen meerdere NVMe-apparaten in RAID samenvoegen voor enorme I/O-bandbreedte en naadloze weergave in hun editing bays. Deze drie M.2 slots bevinden zich onder eigen koellichamen om SSD-throttling onder zware belasting te voorkomen en zijn voorzien van ASUS Q-Latch.

ASUS hyper M.2 Gen 4 kaart op moederbord

Meer opslag

Met NVMe RAID-ondersteuning voor Ryzen™ Threadripper™ PRO-processors kunnen ongebruikte CPU PCIe® 4.0-lanes worden toegewezen aan opslag, zodat u een bootable RAID-array kunt maken met meerdere M.2 SSD's om ongelooflijke doorvoer te bieden - tot 8x sneller dan individuele PCIe® 3.0 x4 SSD's. RAID kan ook worden geconfigureerd met PCIe® 3.0 SSD's.

* Met inbegrepen ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4 kaart. RAID is beperkt tot een maximum van 10 NVMe SSD's op het AMD WRX80-platform.
Soevereine geheugencapaciteit Soevereine geheugencapaciteit

Soevereine geheugencapaciteit

De ASUS Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II ondersteunt ECC-geheugen om automatisch datacorruptie te detecteren en te corrigeren, waardoor de kans op systeemcrashes afneemt. Dit moederbord is voorzien van een eigen geheugen trace lay-out die de signaalintegriteit verbetert en geluid vermindert, en maakt het overklokken van DDR4 geheugen mogelijk met maximale snelheden, om betere geheugenprestaties te leveren voor een breed scala aan werklasten.

Moederbord met WiFi 6E ondersteuning

WiFi 6E

On-board WiFi 6E-technologie profiteert van het onlangs beschikbaar gekomen radiospectrum op de 6GHz-band. Het biedt tot driemaal de bandbreedte van de 5GHz-band en tot zeven 160MHz-banden om ultrasnelle draadloze netwerksnelheden te leveren, verbeterde capaciteit en betere prestaties in drukbezette draadloze omgevingen.

Meer info over het ASUS WiFi 6E ecosysteem >

* De beschikbaarheid en functies van WiFi 6E zijn afhankelijk van wettelijke beperkingen en co-existentie met 5GHz wifi.

ULTRASNELLE CONNECTIVITEIT LEVERT CREATIVITEIT

SERVERNIVEAU
BEHEER
OP AFSTAND

ASMB9-iKVM voor beheer op afstand

Een geïntegreerde BMC (Baseboard Management Controller) is een belangrijke functie voor werkstations. Het maakt gebruik van een Intel X550 dual 10 Gigabit Ethernet controller, met één poort speciaal voor de BMC om intelligentie voor de IPMI-architectuur te leveren. De BMC beheert de interface tussen systeembeheersoftware en platformhardware. Beheerders kunnen op afstand communiceren met de BMC om bepaalde correctieve acties uit te voeren - zoals resetten of power cycling van een systeem.

ASMB9-iKVM dashboard interface ASMB9-iKVM instellingen interface

GEDEGEN
THERMISCH
ONTWERP

16 vermogensfasen 16 vermogensfasen

16 vermogensfasen

De VRM van de Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II bestaat uit 16 vermogensfasen die het vermogen en de efficiëntie leveren waar de nieuwste AMD-processors om vragen.

6-pins voedingsconnectoren 6-pins voedingsconnectoren

6-pins voedingsconnectoren

Twee extra PCIe 6-pins voedingsconnectoren kunnen de stabiliteit van de vermogensafgifte verhogen wanneer creatieven veel videokaarten gebruiken.

GEDEGEN
THERMISCH
ONTWERP

SOC- en DRAM-koellichaam SOC- en DRAM-koellichaam SOC- en DRAM-koellichaam SOC- en DRAM-koellichaam SOC- en DRAM-koellichaam SOC- en DRAM-koellichaam
SOC- en DRAM-koellichaam

Omdat massa en luchtstroom van cruciaal belang zijn, wordt ons VRM-koellichaam vervaardigd met afgeschuinde, dunne ribben met een hoge hoogte-breedteverhouding. Een SOC-koellichaam gebruikt een semi-passieve ventilator om de warmte weg te leiden van het dubbele 10G LAN.

Actief gekoeld koellichaam Actief gekoeld koellichaam Actief gekoeld koellichaam
Actief gekoeld koellichaam

De ribdichtheid van het koellichaam is geoptimaliseerd om het oppervlak te maximaliseren, met behoud van een uitlaatpad met lage weerstand. De aangepaste geluidsarme ventilator is voorzien van een zeer duurzame kogellager met een levensduur van 60.000 uur L10*.

* L10 levensduur van de kogellager is een standaardmetriek die het aantal uren specificeert dat minimaal 90% van de lagers naar verwachting met succes zal blijven werken.
M.2-koellichamen M.2-koellichamen
M.2-koellichamen

Drie M.2-slots zijn afgedekt met koellichamen om door de
temperatuur veroorzaakte throttling tegen te gaan die de prestaties kan beïnvloeden tijdens zware, langdurige opslagbelasting.

DHZ-VRIENDELIJK

Zijdelings gemonteerde connectoren
Zijdelings gemonteerde connectoren

Unieke, zijdelings gemonteerde connectoren op het frontpaneel van de behuizing houden kabels uit de buurt van de videokaarten en zorgen voor een nettere geleiding, eenvoudiger beheer en een gestroomlijnd installatieproces.

Voorgemonteerde I/O-afscherming
Voorgemonteerde I/O-afscherming

De gepatenteerde I/O-afscherming is strak afgewerkt in matzwart en wordt voorgemonteerd geleverd voor eenvoudige installatie op het moederbord. Het is ontworpen om lucht te laten stromen om zo warmte weg te houden van het bord.

BIOS Flashback BIOS Flashback
BIOS Flashback™

Gebruikers kunnen een BIOS-bestand op een FAT32-geformatteerd USB-station plaatsen en deze eenvoudigweg in de USB BIOS FlashBack™-poort steken en op een knop drukken om het (UEFI) BIOS bij te werken. Updates kunnen zelfs worden uitgevoerd zonder dat geheugen of een CPU aanwezig zijn.

Ontwerperscenario met twee beeldschermen

WERK MET PLEZIER

Overzicht voorkant moederbord Overzicht voorkant moederbord

Immersieve geluidservaring

De Realtek ALC4080 audio codec beschikt over hoge kwaliteit 120dB SRV stereoweergave-output en 113dB SRV opname-input om ongerepte audiokwaliteit te bieden. Het wordt ondersteund door EMI-afscherming en afzonderlijke PCB-lagen voor de linker- en rechterkanalen om de signaalintegriteit te behouden. Bovendien zorgt de DTS:X Ultra-technologie voor luidere, meeslepende ruimtelijke 3D-audio.

Pre-regelaar voeding

Vermindert power-input ruis om consistente prestaties te garanderen.

Audio-afscherming

Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Geïntegreerde versterker

Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

Afzonderlijke laag voor linker- en rechtersporen

Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

De-pop circuit

Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

Hoogwaardige audiocondensatoren

Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

VERTROUWDE STABILITEIT
VOOR BETROUWBAARHEID

Solide compatibiliteisvalidatie

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is uitgebreid getest en gevalideerd voor verschillende omgevingen en toepassingen, voor compatibiliteit en betrouwbaarheid.

0+

DDR4-compatibiliteit

Industrieleidende DDR4-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

Meer dan 520 DDR4 compatibiliteit pictogram

0+

compatibele apparaten

Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

Meer dan 1000 compatibele apparaten pictogram

0+

validatie-uren

Uitvoerig getest met de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Meer dan 8000 validatie-uren pictogram
Safeslot ontwerp op moederbord

Bescherm uw videokaart

SafeSlot is een opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe®-slot, ontworpen om superieure bevestiging en schuifspanningsweerstand te bieden. SafeSlot wordt in één enkele stap vervaardigd met behulp van een nieuw insert-moldingproces en versterkt de sleuf met metaal voor een grotere sterkte en duurzaamheid.

24/7 betrouwbaarheid
0uur

Verouderingstijd

0

Temperatuur

0%

Relatieve vochtigheid

24/7 betrouwbaarheid

De Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI II is geoptimaliseerd om 24 uur per dag operationeel te zijn en wordt getest onder temperaturen tot 45°C en een vochtigheidsgraad tot 80%, om er zeker van te zijn dat hij in verschillende omgevingen kan gedijen.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)