Dual-Band AC3100 Wireless PCIe-adapter
  • Directe upgrade van uw desktop met dual-band 4x4 AC3100 wifi met snelheden tot 2100Mbps (5GHz-band) en 1000Mbps (2.4GHz-band).
  • 60% snellere wifi met betere dekking dan 3x3 AC-adapters.
  • Externe magnetische antennevoet maakt flexibele antenneplaatsing mogelijk, voor de beste ontvangst.
  • Aangepaste heatsink zorgt voor non-stop werking, voor verbeterde stabiliteit en betrouwbaarheid.
PCE-AC88

De ASUS PCE-AC88 is een dual-band AC3100 4x4 wifi PCI Express® (PCIe®) adapter voor desktop pc's. De NitroQAM™ (1024-QAM) technologie levert gecombineerde draadloze snelheden tot 2100Mbps op de 5GHz-band en 1000Mbps op de 2.4GHz-band — 60% sneller dan 3x3 adapters, wat zorgt voor vloeiende streaming en online gaming met lage latentie1. Het is de eerste 4x4 802.11ac PCIe® adapter op de markt, en geeft u verbeterde wifi-ontvangst en — indien gekoppeld aan een 4x4-router — het volledige prestatiepotentieel van 4x4 wifi!

Profiteer van 60% snellere wifi op uw desktop

NitroQAM™ (1024-QAM) technologie geeft PCE-AC88 wifi-snelheden tot 2100Mbps (5GHz) en 1000Mbps (2.4GHz), zodat u op uw desktop pc kunt profiteren van vloeiende streaming en online gaming met lage latentie.

Ongeëvenaarde wifi-ontvangst met de allereerste 4x4-adapter

Dankzij een vier-zenden, vier-ontvangen (4x4) antenneontwerp worden het wifi-bereik en de signaalstabiliteit dramatisch verbeterd, voor snellere, duidelijkere en sterkere wifi. PCE-AC88 tilt de wifi-ontvangst van uw desktop naar een hoger niveau, en stelt u in staat het volledige potentieel van uw 4x4-router te ontgrendelen!

Flexibele antenneplaatsing

De PCE-AC88 komt inclusief verlengkabels voor de afneembare antennes, plus een gemagnetiseerde antennevoet die kan worden bevestigd op elk geschikt oppervlak – horizontaal of verticaal. Dit maakt het ongelooflijk gemakkelijk om de beste antennelocatie te vinden, voor optimale signaalkwaliteit.

Aangepaste heatsink voor de beste stabiliteit

De stijlvolle, aangepaste heatsink is vervaardigd voor non-stop werking, geeft u verbeterde stabiliteit en betrouwbaarheid voor verbindingen bij het uitvoeren van bandbreedte-intensieve netwerktaken in warme omgevingen.

 

Blijf up-to-date!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.


Disclaimer:

* De PCE-AC88 is een 4x4 MU-MIMO adapter. Voor volledige MU-MIMO werking is een MU-MIMO router nodig met meer dan vier ruimtelijke stromen. Dergelijke routers zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar zullen naar verwachting in de toekomst op de markt komen.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)