ASUS recommande Windows 10 Pro.

  VivoPC VM62N

  VivoPC VM62N

  Tehokas minipöytätietokone 4K/2K tuella ja Vivo DualBaylla parempaan säilytyskykyyn

  • Teholähteenään 4. sukupolven Intel® Core™ –suoritinperheellä
  • Voit lisätä jopa kaksi säilytyasemaa saadaksesi joustavamman säilytyksen
  • NVIDIA® –grafiikat sulaviin, huippurealistisiin 4K/2K visuaaleihin
  • SonicMaster-teknologia — sisäänrakennetut kaiuttimet ja äänensäätöohjelmisto takaavat erinomaisen äänentoiston
  • ASUS HomeCloud 802.11ac Wi-Filla – käytä tietokonettasi etäältä ja lataa multimediasisältöä missä vain, milloin vain
  • 56 mm korkea ja muilta mitoiltaan vain hieman normaalia DVD-koteloa suurempi
   Product Image

   ASUS VivoPC

   Pieni, mutta tehokas minipöytätietokone

   Ajattele – kaikki normaalin pöytäkoneen toiminnot ja ominaisuudet tyylikkäässä ja pienessä kotelossa, joka vie vain hieman normaalia DVD-koteloa enemmän pöytätilaa. Lopeta kuvittelu ja tutustu ASUS VivoPC:hen.

   Neljännen sukupolven Intel® Core™ –suorttimen, NVIDIA® GeForce® –näytönohjaimen ja SonicMaster-teknologian sisältävä uusi VivoPC on vastaus päivittäisiin tietokonetarpeisiisi. Se tarjoaa sinulle elokuvamaisen 4K/2K multimediakokemuksen. Sen pieni kotelo sisältää jopa Vivo DualBayn, joka tarjoaa joustavammat säilytysmahdollisuudet, joten voit nopeuttaa käyttöjärjestelmääsi tai vapauttaa tilaa elokuvillesi ja musiikillesi.

   Vivo DualBay - joustava kaksoissäilytysmuotoilu

   VivoPC VM62N sisältää ainutlaatuisen kaksoissäilytysmuotoilun, joka tukee jopa kahta säilytyasemaa. Halusitpa enemmän säilytystilaa tai nopeamman datan käsittelynopeuden, voit vaihdella kovalevyn ja SSD-muistin väliltä tarpeidesi mukaisesti.

   Jos kaipaat lisää tilaa elokuva- tai musiikkivalikoimallesi, käytä 3,5-tuumaista tai kahta 2,5-tuumaista kovalevyä. Voit valita 2,5-tuumaisen kovalevyn ja ulkoisen SSD-muistin yhdistelmän, jos haluat nopeuttaa käyttöjärjestelmääsi.

   Helpot tee-se-itse-päivitykset

   VivoPC on todella helppo päivittää tarvittaessa. Käyttäjäystävällinen kansi on helppo liu'uttaa auki. Tämän jälkeen pääset helposti käsiksi muisteihin ja kiintolevyyn, jos haluat vaihtaa ne itse.

   Kotiviihteesi pysyy ajan harjalla – 4K-grafiikkatuki

   VivoPC VM62N sisältää NVIDIA®-näytönohjaimen ja tehokkaan neljännen sukupolven Intel® Core™ i5 –suorittimen huippurealistisiin visuaaleihin huikeilla yksityiskohdilla. ASUS VivoPC:llä voit selata verkkoa, katsella SD-korttisi valokuvia tai katsoa videoita jopa 4K/2K resoluutiolla.

   Mukaansatempaavat visuaalit elokuvia ja pelejä varten

   NVIDIA® GeForce® 820M Optimus™ –näytönohjain tuo sinulle grafiikat, joiden avulla voit hukuttautua laadukkaan kuvan maailmaan tai pelata pelejä täysillä grafiikka-asetuksilla, huippukorkealla resoluutiolla ja sulavalla kuvataajuudella. NVIDIA® –näytönohjain auttaa parantamaan visuaalista suorituskykyä jopa 83% niihin tietokoneisiin verrattuna, joissa on sisäänrakennettu näytönohjain.

   * Järjestelmän suorituskyvyn testi: 3DMark06 Benchmarks
   **Testin sisältö: VM62N | Windows 8.1 64bit | Intel® Core™ i3-4030U Processor | Hynix DDR3L 1600MHz 4Gx1 | Sandisk U110 128G SSD

   Nautinnollinen äänentoisto

   Erilliset kaiuttimet? Kuka niitä tarvitsee? VivoPC:ssä on valmiina kaikki mitä tarvitset. Sisäänrakennetut SonicMaster-kaiuttimet ja MaxxAudio-äänensäätöohjelmisto takaavat täydellisen äänentoiston kaikissa tilanteissa.

   Helpot äänitehosteiden asetukset

   VivoPC:n SonicMaster-teknologia ja AudioWizard-apuohjelmat varmistavat parhaan äänentoiston sekä elokuvia katseltaessa että musiikkia kuunneltaessa. Voit ladata Hollywoodin kassamagneeteille tai taiturimaisille kitarasooloille optimoidut ääniasetukset vain muutamalla napsautuksella.

   Pilvimuistin käyttö missä vain, milloin vain

   ASUS HomeCloud luo rajattoman mailman. Voit käyttää VivoPC:täsi etäältä, ladata multimediasisältöä mihin haluat ja hallinnoida tiedostojasi missä vain – olipa ne säilötty mihin vain. Voit jopa tehdä kovalevystäsi yksityisen pilvimuistin. VivoPC tulee 100GB ASUS WebStorage –tilalla ilmaiseksi, joten voit käyttää pilven tiedostojasi miltä vain Internetiin kytketyltä laitteelta.

   Täysi kontrolli missä vain, milloin vain

   Wi-Fi GO!

   Wi-Fi GO! Antaa sinulle täyden kontrollin tietokoneestasi – jopa ollessasi pois kotoa! Avaa kotiin unohtamasi tiedostot ja työskentele tietokoneellasi jopa ollessasi liikenteessä tai ulkona. Voit hallinnoida kaikkia julkisia pilvimuistejasi tai synkronoida tiedostojasi tietokoneesi ja laitteidesi välillä yhdellä klikkauksella.
   Cloud GO!
   Kerää ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, ja Skydrive –tilisi yhteen paikkaan ja varmuuskopioi ne tietokoneellesi samaan aikaan!
   Etätietokoneen käyttö
   Käytä ja hallinnoi tietokonettasi mistä vain ja milloin vain!
   Helpot tiedonsiirrot
   Synkronoi tietokoneesi ja älylaitteidesi tiedostot yhdellä klikkauksella!
   Etänäppäimistö- ja hiiri
   Kontrolloi median toistoa sohvaltasi!

   Katsele tietokoneellasi olevia kuvia helposti kotisi ulkopuolella

   Digitaalinen tietokonehubi täydellinen jakamiseen ja kotiteatterikäyttöön

   Media Streamer

   Nauti tietokoneesi multimediasisällöstä – missä vain! Lataa musiikkia tietokoneeltasi siemaillessasi kahvia kahvilassa tai istuessasi ystäviesi kanssa suosikkielokuvaasi älytelevisiolta katsellen. ASUS Media Streamerin kanssa viihteesi menee sinne, minne sinäkin.

   Vakaat ja nopeat langattomat yhteydet

   VivoPC tarjoaa vakaat ja nopeat yhteydet, sillä siinä on erilliset antennit 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n taajuuksille. Hotspot- eli tukiasema-toiminnon ansiosta myös muut laitteesi voivat käyttää VivoPC:si nettiyhteyttä.

   Huippunopea WiFi-yhteys ja langaton hallintatoiminto

   Uusinta teknologiaa käyttävä kaksitaajuuksinen 802.11ac Wi-Fi-yhteys varmistaa, että nettisivujen katselu sekä elokuvien ja musiikin suoratoisto sujuvat aina yhtä sulavasti. Wi-Fi GO! -tekniikan ansiosta voit hallita VivoPC-tietokonettasi suoraan omalta sohvaltasi, sillä se muuttaa oman älypuhelimesi tai taulutietokoneesi kaukosäätimeksi. Tämän jälkeen voit käyttää VivoPC:tä etätyöpöytätoimintojen ja virtuaalisen näppäimistön ja hiiren avulla.

   * Actual speeds may vary.
   **Joidenkin maiden määräykset voivat rajoittaa 802.11ac Wi-Fi -standardia
   Wi-Fi 802.11ac -ominaisuuden tuki edellyttää, että kaikki laitteet tukevat 11ac-ekosysteemiä.

   Hallitse älypuhelimella ja taulutietokoneella

   VivoPC:tä voi hallita myös ilman näppäimistöä ja hiirtä. Sinun täytyy vain synkronoida oma älypuhelimesi tai taulutietokoneesi VivoPC:n kanssa, minkä jälkeen voit käyttää etätyöpöytäominaisuutta ja laitteesi näytön virtuaalinäppäimistöä.

   Tyylikästä ja eleganttia muotoilua

   VivoPC kumoaa aiemmat käsityksesi pöytäkoneiden ulkoasusta.
   Tämä harjatulla ja ympyräkuvioidulla metallipinnalla viimeistelty laite on elegantin tyylikäs ja sopii erinomaisesti joko olo- tai työhuoneeseen.

   Loistavat liitännät ja erinomainen yhteensopivuus

   VivoPC VM62N tarjoaa myös erinomaiset liitäntämahdollisuudet. Siinä on useita eri portteja kaikenlaisille oheislaitteille.

   VivoPC VM62N:ssä on monta USB 2.0- ja USB 3.0 -porttia, joista jälkimmäiset mahdollistavat lisälaitteiden huippunopean latauksen ja jopa 10-kertaiset tiedonsiirtonopeudet edeltävään USB-sukupolveen verrattuna. Voit siis nauttia nopeasta tiedonsiirrosta ja laitteiden helposta synkronoinnista. VivoPC VM62N tukee vakiona multi-kanavaista äänentoistoa kaksisuuntaisen optisen SPDIF-portin ja kolmen audioliitännän kautta. Lisäksi siitä löytyy myös HDMI- ja DisplayPort-lähtoportit, joihin voit liittää teräväpiirtonäyttösi tai -televisiosi.