STRIX-R9280-OC-3GD5

  STRIX-R9280-OC-3GD5

  ASUS STRIX R9 280 levert 20% koelere prestaties

  • Naar 980MHz opgevoerde kloksnelheid voor betere prestaties en een uitmuntende speelervaring.
  • DirectCU met 0dB ventilatortechnologie laat je in volledige stilte genieten van lichte games, en biedt 20% koelere en 3x zo stille hardcore gamingprestaties!
  • DIGI+ VRM met 10-fasen Super Alloy Power levert nauwkeurige digitale stroomtoevoer voor superieure efficiency, betrouwbaarheid en prestaties.
  • GPU Tweak helpt kloksnelheden, voltages, ventilatorprestaties en meer aan te passen, alles via een intuïtieve interface.
  • GPU Tweak Streaming laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken terwijl de games worden gespeeld.
  Product Image

  Ontleend aan het oude Romeinse en Griekse woord voor uil, staat Strix voor het scherpste gehoor en het scherpste gezichtsvermogen. Strix betekent je omgeving voelen, zodat je zelfs op de kleinste gedetecteerde beweging kunt reageren. Strix betekent overleven op je scherpste instincten. Strix zit in je bloed, net als bij ons.

  De Strix R9 280 is de nieuwe gaming-videokaart van ASUS, voor iedereen die puur instinctief wil overleven. Uitgerust met de krachtige Radeon™ R9 280 GPU, biedt de Strix R9 280 20% koelere werking en de mogelijkheid om in volledige stilte te spelen! Exclusieve DirectCU II-technologie houdt hem superkoel, terwijl onze nieuwe 0dB stille ventilatortechnologie betekent dat je kunt genieten van volledige rust - zelfs bij het spelen van games op HD-resoluties tot 1920x1080 pixels en met een GPU-temperatuur van maximaal 65°C! De Strix R9 280 profiteert ook van DIGI+, een exclusieve Voltage Regulatie Module (VRM) voor ongelooflijke stabiliteit en een lager geluidsniveau. Je krijgt er ook GPU Tweak bij, een briljant hulpmiddel dat de GPU tot maximale prestaties verleidt en je de kans geeft je verbeterde gameplay live te streamen!

  DirectCU II met 0 dB ventilatortechnologie
  38% koeler. Stille gaming.

  Exclusieve DirectCU II koelingtechnologie overtreft referentie-ontwerpen dankzij een exclusieve 10mm heatpipe die 40% meer warmte van de GPU afvoert - een primeur voor de industrie! Het ontwerp omvat ook een 220% groter warmteafvoergebied: dit zorgt voor 20% koelere prestaties en drie keer (3x) zo stille werking als bij referentiekaarten, voor uiterst stabiele hardcore gaming op een zeer laag geluidsniveau. De Strix verhoogt de inzet nog verder met 0dB ventilatortechnologie waarmee je in volledige stilte kunt genieten van games zoals League of Legends® en StarCraft® - omdat het thermische ontwerp van de kaart in staat is de GPU-temperatuur onder 65°C te houden, zodat de ventilator volledig stopt!

  DIGI+ VRM met Super Alloy Power
  30% minder geluid van de voeding en 2,5x zo duurzaam

  Het veelgeprezen DIGI+ VRM is toegepast via een 10-fasen voedingsontwerp dat digitale spanningsregelaars gebruikt om het voedingsgeluid met 30% te verminderen en de stroomefficiency te verbeteren met 15%; het verbreedt het spanningsmodulatiebereik en verbetert de algehele stabiliteit en levensduur met een factor 2,5 ten opzichte van referentiekaarten.

  GPU Tweak met Streaming
  Real-time en intuïtieve afstelling van graphics

  • Toont gedetailleerde specs en actuele kaartstatus via GPU-Z
  • Synchroniseer GPU-kloksnelheden en voltages voor eenvoudiger overklokken
  • Controlewidget biedt in real-time gedetailleerde multi-parameter info
  • Automatische controle en bijwerken van stuurprogramma's en BIOS-versies

  Direct online streamen

  De GPU Tweak streaming tool laat je on-screen actie in real-time delen - zodat anderen live kunnen meekijken tijdens het spelen van games. Het is zelfs mogelijk om scrollende teksten, foto's en webcambeelden toe te voegen aan het streaming venster.

  Gebruiksvriendelijk ontwerp

  Terug naar boven