ProArt B760-CREATOR WIFI

ASUS │ ProArt-B760-CREATOR D5
ProArt B760-Creator WiFi moederbord

ProArt-logoB760-CREATOR WiFi

De ProArt B760-Creator WiFi is een verbeterd moederbord, ontworpen voor contentcreatie werklasten zoals virtuele productie, 3D-rendering en 4K/8K videobewerking. Het ontsluit de prestaties van 13e en 12e generatie Intel® Core processors via robuust ontworpen vermogensafgifte en koeling, en tot de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden behoren drie M.2-slots, WiFi 6, 2.5 Gb en 1 Gb Ethernet, een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneelconnector met 60W Quick Charge 4+ en een Thunderbolt 4 header.

 • Intel CPU en chipset logo
 • 3 maanden gratis Adobe Creative Cloud logo
 • DDR5-logo

  Ondersteuning DDR5-geheugen Meer info

 • PCIe 5.0 logo

  PCIe® 5.0 voor videokaarten Meer info

 • 2.5 Gb & 1 Gb Ethernet, WiFi 6 logo

  2.5 Gb en 1 Gb Ethernet, WiFi 6 Meer info

 • USB 3.2 logo

  USB 3.2 Gen 2 Type-C® en een frontpaneel USB 3.2 Gen 2x2 Type-C connector met 60W Quick Charge 4+ Meer info

 • 12 (50A)+1 (50A)+1 vermogensfasen met vergrote VRM koellichamen

  12(50A)+1(50A)+1 vermogensfasen met vergrote VRM koellichamen Meer info

 • ProArt Creator Hub

  ProArt Creator Hub Meer info

Specs overzicht

ProArt B760-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken ProArt B760-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken
 1. DisplayPort (8K@60Hz)​

 2. HDMI poort (4K@60Hz)​

 3. 4 x USB 2.0-poort

 4. 4 x USB 3.2 Gen1 (5G) poort

 5. 1 x USB 3.2 Gen2 (10G) Type-C®

 6. 2.5 Gb en 1 Gb Ethernet

 7. WiFi 6

 8. 1 x optische S/PDIF-uit poort

 9. 5 x audio-aansluiting

 10. 1 x USB 3.2 Gen 2x2 (20G) Type-C® frontpaneelconnector met 60W Quick Charge 4+

 11. 1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) frontpaneel header

 12. 4 x SATA 6 Gb/s

 13. 2 x USB 2.0 header

 14. 3 x Aura-adresseerbare Gen 2 headers
  1 x Aura RGB header

Uitgebreide connectiviteit

PCIe 5.0 voor videokaarten

De 13e generatie Intel processors bieden ondersteuning voor PCIe 5.0, dat tweemaal de gegevensoverdrachtssnelheid van PCIe 4.0 biedt, waardoor het robuust genoeg is om nieuwe gegevensintensieve taken aan te kunnen. PCIe 5.0 brengt ook andere voordelen met zich mee, zoals verbeterde signaalintegriteit, achterwaarts compatibele CEM-connectoren voor insteekkaarten en achterwaartse compatibiliteit met eerdere PCIe-versies.

De ProArt B760-Creator WiFi ondersteunt PCIe 5.0 voor videokaarten
De ProArt B760-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneel connector met 60W Quick Charge 4+ De ProArt B760-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneel connector met 60W Quick Charge 4+

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneel connector met Quick Charge 4+

USB 3.2 Gen 2x2 geeft een boost aan gegevensoverdrachten met snelheden tot 20Gbps. Deze header beschikt ook over Quick Charge 4+ technologie, waarmee uw pendisplay, tablet of mobiele telefoon snel tot 60 watt kan worden opgeladen met behulp van een PCIe-voedingskabel die is aangesloten op de nabijgelegen 6-pins connector.

De ProArt B760-Creator WiFi is uitgerust met een Thunderbolt<sup>™</sup> (USB4®) header

Thunderbolt / USB4® ondersteuning

De ProArt B760-Creator WiFi is voorzien van Thunderbolt 4 ondersteuning via een on-board header. Met een Intel-gecertificeerde ASUS ThunderboltEX 4-uitbreidingskaart* kan dit ProArt moederbord bidirectionele snelheden tot 40Gbps mogelijk maken via een enkele kabel. Bovendien heeft deze kaart een doorlusfunctie voor aansluiting van meerdere schermen, en ondersteunt het schermresoluties tot 8K. Het kan ook tot 100 watt stroom leveren om apparaten snel op te laden.


*ASUS-uitbreidingskaart wordt apart verkocht.

Netwerken

De ProArt B760-Creator WiFi beschikt over 2.5 Gb en 1 Gb Ethernetpoorten

Dubbel Ethernet

2.5 Gb en 1 Gb Ethernetpoorten bieden snelle gelijktijdige gegevensoverdrachten voor internettoegang en local network-attached storage (NAS), wat betere organisatie en beveiliging van gegevens mogelijk maakt.

De ProArt B760-Creator WiFi beschikt over een Intel® WiFi 6 AX201

Intel® WiFi 6 AX201

De Intel® WiFi 6 AX201-module is compatibel met de 802.11ax-standaard en pusht de theoretische piekbandbreedte naar een ongelooflijke 2.4Gbps.

Meer info

PCIe 4.0 M.2-opslag

De ProArt B760-Creator WiFi heeft drie on-board M.2-slots, waarvan er twee PCIe 4.0-ready zijn voor zinderende snelheden tot 64Gbps, terwijl de derde enorme overdrachten tot 32Gbps biedt via zijn PCIe 3.0-interface. Hierdoor verloopt het opstarten en het laden van apps via besturingssysteem- of toepassingsstations sneller.

De ProArt B760-Creator WiFi heeft drie on-board M.2-slots De ProArt B760-Creator WiFi heeft drie on-board M.2-slots

De kern van uw krachtige workstation

De ProArt B760-Creator WiFi biedt robuuste vermogensafgifte met 12(50A)+1(50A)+1 vermogensfasen.
 • De ProArt B760-Creator WiFi biedt robuuste vermogensafgifte met 12(50A)+1(50A)+1 vermogensfasen.
 • Spoelen & Condensatoren
 • Digi+ power control
 • ProCool voedingsconnectoren

Robuust vermogensontwerp

 • 12(50A)+1(50A)+1 Vermogensfasen

  Deze fasen, die berekend zijn op max. 50 ampère en high-side en low-side MOSFET's en drivers in één pakket combineren, leveren vermogen en efficiëntie die zijn afgestemd op de eisen van de nieuwste 13e en 12e generatie Intel Core processors.

 • Spoelen & Condensatoren

  Superieure lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en betere prestaties te bieden dan de industrienorm.

 • Digi+ power control

  De ASUS Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste in de industrie, en zorgt voor ultravloeiende vermogensafgifte naar de CPU.

 • ProCool voedingsconnectoren

  Deze componenten worden gebouwd volgens strikte specificaties voor gelijkmatig contact met PSU-voedingskabels. De resulterende lagere impedantie helpt hotspots en connectorfouten te voorkomen.

Geheugen

Ontketen DDR5 met AEMP II

ASUS Enhanced Memory Profile II is een exclusieve firmwarefunctie voor PMIC-beperkte geheugenmodules. AEMP II is gebaseerd op het vermogen van een CPU- en geheugenmodule om de geheugenchips op uw kit te trainen, en het presenteert een geoptimaliseerde kloksnelheid die de prestaties moeiteloos kan ontketenen.

Gemaakt via een flexibele trainingsmethode, maakt AEMP II het eenvoudig om niet alleen het geheugen te tunen boven de basisinstellingen, maar handhaaft het ook de stabiliteit van de systeemwerking, of u nu het meeste uit een instapmodule haalt of een high-speed kit klaarstoomt voor ultieme prestaties.

Tot 41,6%
De ProArt B760-Creator WiFi ondersteunt tot 128GB DDR5-geheugen

⦁ Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de mogelijkheden van de CPU en geheugenmodules.
⦁ De vergelijkingstabel is gebaseerd op een test met een Intel i9-13900K processor en 2 x 16GB SK Hynix DDR5-4800 non-ECC UDIMM's, model HMCG78MEBUA081N
⦁ Zorg ervoor dat alle geheugenmodules uit één gevalideerde kit komen. Combineer geen DIMM's uit meerdere kits, zelfs niet als ze van hetzelfde merk en model zijn. Het met elkaar combineren van verschillende DIMM's kan resulteren in niet opstarten, en compatibiliteit kan niet worden gegarandeerd.
⦁ Installeer altijd DIMM's met dezelfde CAS-latentie. Voor optimale compatibiliteit adviseren wij geheugenmodules van dezelfde versie of datumcode (D/C) van dezelfde leverancier te installeren. Vraag de verkoper om de juiste geheugenmodules.

Flexibele lucht- en vloeistofkoelingregelaars

ASUS Fan Xpert 4-software biedt uitgebreide controle over ventilatoren en all-in-one (AIO) coolers. Of u nu koelt met lucht of vloeistof, de Auto-Tuning modus configureert met een enkele klik op slimme wijze alle parameters. Ook is er een Extreme Quiet (extreem stille) modus, die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt, zodat uw systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken. Ventilatoren en AIO coolers kunnen ook via het UEFI BIOS worden aangestuurd.

Fan Xpert4 gebruikersinterface

Alles voor optimalisatie van de workflow

Two-Way AI Noise Cancelation

Nu thuiswerken het nieuwe normaal wordt voor veel gebruikers, is duidelijke online communicatie nog crucialer dan ooit. Two-Way AI Noise Cancelation is een audiohulpprogramma dat gebruik maakt van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon* en binnenkomende audio te verminderen. Afleidend toetsenbordgerammel, muisklikken en andere omgevingsgeluiden worden slim teruggedrongen, zodat uw gesprekken en videovergaderingen met partners en klanten kristalhelder kan zijn.

Een audiosplitter (3,5mm audio-aansluiting Y-kabel) is nodig bij gebruik van een 3,5mm headset.

AI noise cancelation

Pas uw persoonlijke instellingen aan

De ProArt Creator Hub is uw persoonlijke portaal om de status van uw pc te bewaken, instellingen te personaliseren en uw workflow te optimaliseren. Het beschikt over een intuïtief overzichtsdashboard en een netwerkoptimalisatietoepassing die vijf netwerkmodi biedt. Deze modi optimaliseren de bandbreedte-efficiëntie voor verschillende taken en vereenvoudigen het schakelen tussen prestatiemodi.

Veiligheidscontrole en beheer op afstand

Geavanceerde beveiligingsbeheerfuncties van ASUS Control Center Express beschermen het systeem en vertrouwelijke gegevens in uw creatieve studio.

Meer info over ASUS Control Center Express >>
 • De ProArt B760-Creator WiFi maakt het gemakkelijk om USB-poorten te beheren USB-poortbeheer

  Schakel de USB-poort in of uit, of zet hem op alleen-lezen om datalekken te voorkomen.

 • De ProArt B760-Creator WiFi bevat een software blacklist Software blacklist

  Voor extra veiligheid is een zwarte lijst van software beschikbaar om het gebruik van toepassingen met een hoog risico te helpen voorkomen.

 • De ProArt B760-Creator WiFi kan ongeoorloofde wijzigingen aan systeemconfiguraties voorkomen Register-editor aan/uit

  Schakel op afstand de Register-editor uit op client-apparaten om ongeoorloofde wijzigingen in systeemconfiguraties te voorkomen.

achtergrond

Vertrouwde stabiliteit

De ProArt B760-Creator WiFi is ontworpen en rigoureus getest om superieure kwaliteit, stabiliteit en compatibiliteit te bieden, wat ervoor zorgt dat hij uw creativiteit nog jarenlang een stimulans geeft.

 • 24/7

  Betrouwbaarheid

 • 45°C

  Temperatuur

 • 168 uur

  Duurzaamheid test

 • 80%

  Relatieve vochtigheid

ProArt B760-Creator WiFi
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)