ProArt Z790-CREATOR WIFI


ProArt Z790-Creator WiFi moederbord

ProArt-logoZ790-CREATOR WIFI

De ProArt Z790-Creator WiFi stelt creators van alle niveaus in staat om de prestaties te maximaliseren van 14e & 13e gen. Intel® Core™ processors met 16(70A)+1(70A)+2 samengevoegde vermogensfasen, DDR5 en PCIe 5.0 en razendsnelle connectiviteit waaronder Thunderbolt™ 4 (USB4® compliant), 10 Gb en 2.5 Gb Ethernet, plus WiFi 6E.

Dit uit zich in een professionele, elegante en nauwkeurige visie voor contentmakers van alle soorten, met een stijl die wordt verheven door toon-op-toon lagen van zwart, doordrenkt met metallic gouden accenten.

Intel CPU/Intel Z790-chipset/3 maanden gratis Adobe Creative Cloud logo

Specs overzicht

ProArt Z790-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken ProArt Z790-Creator WiFi moederbord connectiviteitskenmerken
 1. 2 x DisplayPort™ input-poort voor Thunderbolt™ 4

 2. 1 x HDMI® 2.1 (4K @ 60Hz)

 3. 2 x Thunderbolt 4-poorten
  (USB4® compliant)

 4. 10 Gb & 2.5 Gb Ethernet

 5. 6 x USB 3.2 Gen 2

 6. WiFi 6E

 7. 1 x BIOS FlashBack™-knop

 8. 5 x Audio-aansluiting

 9. 1 x USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneelconnector met 60W Quick Charge 4+

 10. 1 x USB 3.2 Gen 1 header

 11. 8 x SATA 6 Gb/s

 12. 2 x USB 2.0 headers

 13. 3 x Aura-adresseerbare Gen 2 headers
  1 x Aura RGB-header

Alles wat nodig is voor maximale productiviteit

Thunderbolt™ 4 poorten (USB4® compliant)

Ga helemaal op in uw creaties met twee Thunderbolt™ 4 poorten om al uw contentcreatie-gadgets aan te sluiten en tot 40Gbps bi-directionele gegevensoverdrachten mogelijk te maken. Om uw creatieve werk verder te stimuleren met één 8K of twee 4K kleurnauwkeurige monitoren, kunt u uw afzonderlijke videokaart aansluiten op de on-board DisplayPort-in poort op de I/O aan de achterzijde en de video-uitgang via de Thunderbolt 4 poort leiden.

Meer info over het aansluiten van de monitor via Thunderbolt 4 >>
De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van twee Thunderbolt 4 poorten De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van twee Thunderbolt 4 poorten
 • 40Gbps

  Bi-directionele bandbreedte

 • DisplayPort 1.4

  Ondersteunt één 8K of twee 4K beeldschermen

 • Serieschakeling

  Tot vijf apparaten

 • 15W

  Opladen

Ultrasnel netwerken

WiFi 6E

De on-board WiFi 6E-technologie profiteert van het onlangs beschikbaar gekomen radiospectrum van de 6GHz-band en biedt tot drie keer de bandbreedte van de 5GHz-band en tot zeven 160MHz-banden om ultrasnelle draadloze netwerksnelheden te bieden, samen met een verbeterde capaciteit en betere prestaties in dichtbevolkte draadloze omgevingen.

10 Gb & 2.5 Gb Ethernet

Dubbele Ethernetpoorten zorgen voor snelle gelijktijdige gegevensoverdrachten voor 2.5 Gb internet streaming of uploaden en 10 Gb voor lokale network-attached storage (NAS), waardoor data beter kunnen worden georganiseerd en beveiligd.

De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van WiFi 6E, naast 10 Gb en 2.5 Gb Ethernet. Toon details
wifi-6E logo *De beschikbaarheid en functies van WiFi 6E zijn afhankelijk van wettelijke beperkingen en co-existentie met 5GHz wifi.
Meer info over het ASUS WiFi 6E ecosysteem is te vinden op www.asus.com/be-nl/content/WiFi6/#WIFI-6E.

PCIe 5.0 uitbreidingsslots

Beide x16-uitbreidingsslots hebben de PCIe 5.0-behandeling gekregen om ongelooflijke snelheden tot 64GB/s te bieden voor compatibele apparaten. Om de last van zware videokaarten te kunnen dragen, zijn ze ook beschermd met SafeSlot retentiebeugels, en het bovenste slot kan gemakkelijk worden losgekoppeld dankzij de Q-Release knop.

De ProArt Z790-Creator WiFi is PCIe 5.0-ready De ProArt Z790-Creator WiFi is PCIe 5.0-ready

Ultrasnelle M.2-opslag

Vier PCIe 4.0 M.2-slots ondersteunen tot 22110 en bieden NVMe® SSD RAID-ondersteuning, voor een ongelooflijke prestatieverbetering. Maak een RAID-configuratie met maximaal twee PCIe 4.0 opslagapparaten om te profiteren van de hoogste gegevensoverdrachtssnelheden.

De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van vier PCIe 4.0 M.2-slots. De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van vier PCIe 4.0 M.2-slots.

Snel opladen van USB-apparaten

USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® frontpaneel
connector met Quick Charge 4+

USB 3.2 Gen 2x2 geeft een boost aan gegevensoverdrachten met snelheden tot 20Gbps. Deze header beschikt ook over Quick Charge 4+ technologie, waarmee uw pendisplay, tablet of mobiele telefoon snel tot 60 watt kan worden opgeladen met behulp van een PCIe-voedingskabel die is aangesloten op de nabijgelegen 6-pins connector.

De ProArt Z790-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C frontpaneelconnector met Quick Charge 4+ De ProArt Z790-Creator WiFi beschikt over een USB 3.2 Gen 2x2 Type-C frontpaneelconnector met Quick Charge 4+

De kern van uw krachtige werkstation

ROG Strix Z690-E Gaming WiFi voedingsontwerp
 • Vermogensfasen
 • De ProArt Z790-Creator WiFi biedt robuuste vermogensafgifte met 16(70A)+1(70A)+2 vermogensfasen.
 • 8+8-PINS PROCOOL II VOEDINGSCONNECTOR
 • Digi+ Power Control

Robuust vermogensontwerp

 • 16(70A)+1(70A)+2 samengevoegde vermogensfasen

  Deze fasen met een nominaal vermogen van 70 ampère combineren high-side en low-side MOSFET's en drivers in één pakket, en leveren vermogen en efficiëntie op maat voor de nieuwste 14e& 13e gen. Intel Core-processors.

 • Digi+ power control

  De ASUS Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste in de industrie, en zorgt voor ultravloeiende vermogensafgifte naar de CPU.

 • ProCool II-voedingsconnector

  Gebouwd volgens strikte specificaties voor gelijkmatig contact met PSU-voedingskabels. De resulterende lagere impedantie helpt hotspots en connectorfouten te voorkomen.

 • Spoelen & Condensatoren

  Superieure lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en betere prestaties te bieden dan de industrienorm.

Prestatieverbetering

AI Overclocking

Tunen gaat nu sneller en slimmer dan ooit tevoren. ASUS AI Overclocking profileert de CPU en koeling om de optimale configuratie voor elk systeem te voorspellen en het systeem tot het uiterste te drijven. De voorspelde waarden kunnen automatisch worden ingeschakeld of worden gebruikt als uitgangspunt voor verder experimenteren.

De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van AI Overclocking.De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van AI Overclocking.

Geheugen

Ontketen DDR5 met AEMP II

ASUS Enhanced Memory Profile II is een exclusieve firmwarefunctie voor PMIC-beperkte geheugenmodules. AEMP II is gebaseerd op het vermogen van een CPU- en geheugenmodule om de geheugenchips op uw kit te trainen, en het presenteert een geoptimaliseerde kloksnelheid die de prestaties moeiteloos kan ontketenen.

Gemaakt via een flexibele trainingsmethode, maakt AEMP II het eenvoudig om niet alleen het geheugen te tunen boven de basisinstellingen, maar handhaaft het ook de stabiliteit van de systeemwerking, of u nu het meeste uit een instapmodule haalt of een high-speed kit klaarstoomt voor ultieme prestaties.

Tot 41,6%
De ProArt Z790-Creator WiFi is voorzien van AEMP II om de DDR5-prestaties te ontketenen.

⦁ Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de mogelijkheden van de CPU en geheugenmodules.
⦁ De vergelijkingstabel is gebaseerd op een test met een Intel i9-13900K processor en 2 x 16GB SK Hynix DDR5-4800 non-ECC UDIMM's, model HMCG78MEBUA081N
⦁ Zorg ervoor dat alle geheugenmodules uit één gevalideerde kit komen. Combineer geen DIMM's uit meerdere kits, zelfs niet als ze van hetzelfde merk en model zijn. Het mixen en matchen van DIMM's kan resulteren in niet opstarten, en compatibiliteit kan niet worden gegarandeerd.
⦁ Installeer altijd DIMM's met dezelfde CAS-latentie. Voor optimale compatibiliteit raden wij u aan geheugenmodules van dezelfde versie of datumcode (D/C) van dezelfde leverancier te installeren. Vraag uw verkoper om de juiste geheugenmodules.

Zelf-aanpassende ventilator-tuning

AI Cooling II brengt de thermische waarden en akoestiek van elke build met één klik in evenwicht. Een eigen ASUS-algoritme vermindert onnodig geluid tijdens het uitvoeren van een snelle stresstest, en houdt vervolgens de CPU-temperaturen in de gaten om de ventilatoren dynamisch aan te passen aan optimale snelheden.

AI Cooling II gebruikersinterface

Alles wat nodig is om de workflow te optimaliseren

Two-Way AI Noise Cancelation

Nu thuiswerken het nieuwe normaal wordt, is duidelijke online communicatie nog crucialer geworden. Two-Way AI Noise Cancelation is een audiohulpprogramma dat gebruik maakt van een enorme deep-learning database om achtergrondgeluiden van de microfoon* en binnenkomende audio te verminderen. Afleidend toetsenbordgekletter, muisklikken en andere omgevingsgeluiden worden slim teruggedrongen, zodat uw gesprekken en videoconferenties met partners en klanten kristalhelder zijn.

*Een audiosplitter (3,5mm audio-aansluiting Y-kabel) is nodig bij gebruik van een 3,5mm headset.

AI noise cancelation

Pas uw persoonlijke instellingen aan

ProArt Creator Hub is uw persoonlijke portaal om de status van uw pc te bewaken, instellingen te personaliseren of uw workflow te optimaliseren. Het heeft een intuïtief overzichtsdashboard, schakelt snel tussen ventilatorprofielen en maakt korte metten met het schakelen tussen verschillende prestatiemodi.

 • Hardwarebewaking

 • Ventilatorprofiel instelling

 • Task grouping (Taakgroepering)

 • Netwerkoptimalisatie

Veiligheidscontrole en beheer op afstand

Geavanceerde beveiligingsbeheerfuncties van ASUS Control Center Express beschermen het systeem en vertrouwelijke gegevens in uw creatieve studio.

Meer info over ASUS Control Center Express >>
 • De ProArt Z790-Creator Wifi maakt het gemakkelijk om USB-poorten te beheren USB-poortbeheer

  Schakel de USB-poort in of uit, of zet hem op Alleen-lezen om datalekken te voorkomen.

 • De ProArt Z790-Creator WiFi bevat een software blacklist Software blacklist

  Voor extra veiligheid is een zwarte lijst van software beschikbaar om het gebruik van toepassingen met een hoog risico te helpen voorkomen.

 • De ProArt Z790-Creator Wifi kan ongeoorloofde wijzigingen aan systeemconfiguraties voorkomen. Register-editor aan/uit

  Schakel op afstand de Register-editor uit op client-apparaten om ongeoorloofde wijzigingen in systeemconfiguraties te voorkomen.

achtergrond

Vertrouwde stabiliteit

De ProArt Z790-Creator WiFi is ontworpen en rigoureus getest om superieure kwaliteit, stabiliteit en compatibiliteit te bieden, om ervoor te zorgen dat hij nog jarenlang de drijvende kracht is achter uw creativiteit.

 • 24/7

  Betrouwbaarheid

 • 168-uurs

  Duurzaamheidstest

 • 45°C

  Temperatuur

 • 80%

  Relatieve vochtigheid

ProArt Z790-Creator WiFi
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)