Viktig information

Var finns modellnamnet?

Per produkttyp:

Moderkort

Metod: 1 Starta om systemet

Tryck på tangenten Pause/Break när du ser ASUS XXXX ACPI BIOS Revision

A7N8X-VM anger t.ex. modellen på moderkortet

Metod: 2 Leta upp modellnamnet på moderkortets yta

Om nödvändigt, öppna luckan för att kunna se bättre.

P4C800-E anger t.ex. modellen på moderkortet

Bärbara datorer

Metod: 1 Fäll ner skärmen och vänd datorn upp och ner. Modellnamnet står i "MODEL"-avsnittet. Ignorera den tredje, fjärde och femte bokstaven i modellnamnet.

Exempelvis A6Va-serien (bättre känd som A6Q00VA)

Eee PC

Metod: 1 Stäng luckan och vänd enheten med baksidan uppåt. Modellnamnet står i den röda delen.

T.ex.701 (modellnamn).

Optisk enhet

Metod: 1 Starta om systemet

Tryck på tangenten Pause/Break när du ser "Detecting Secondary Master"

For example:CRW-4012A anger t.ex. modellen på den optiska enheten

Metod: 2Modellnamnet finns på ovansidan av den optiska enheten

CRW-5224A anger t.ex. modellen på den optiska enheten

Grafikkort

Metod: 1 Högerklicka med musen på Windows skrivbord och klicka sedan på "Egenskaper - Inställningar".

V9280 anger t.ex. modellen på grafikkortet

Metod: 2 Klicka på "Start" -> "Kontrollpanelen" -> "Enhetshanterare" -> "System" -> "Bildskärmskort".

Metod: 3 Modellnamnet finns på själva grafikkortet

V9980U anger t.ex. modellen på grafikkortet

Trådlöst

Metod: 1 Modellnamnet finns på den trådlösa åtkomstpunkten

WL-500g anger t.ex. modellen på den trådlösa åtkomstpunkten

Metod: 2 Modellnamnet finns på det trådlösa kortet

WL-107g anger t.ex. modellen på det trådlösa kortet

Metod: 3 Modellnamnet finns på HSDPA-kortet

T500 anger t.ex. modellen på HSDPA-kortet

Användarhandbokens omslag

Etikett på förpackning