Viktig information

Var finns produktens serienummer?

Per produkttyp:

Moderkort

• Leta upp etiketten på på förpackningens utsida.
  • Serienumret är en sträng med siffror efter orden "Serial No :"

Bärbara datorer

• Kontrollera undersidan av den bärbara datorn för att hitta produktetiketten. (10 tecken)
  • Serienumret anges längst upp på etiketten efter orden "Serial No :"
  • Kontrollera undersidan av den bärbara datorn för att hitta produktetiketten. (15 tecken)
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Optiska lagringsenheter

• Leta upp etiketten på på förpackningens utsida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Grafikkort

• Leta upp etiketten på på förpackningens utsida.
  • Serienumret anges längst upp på etiketten efter orden "Serial No :"

PDA

• Kontrollera PDA-enhetens undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Trådlöst

• Kontrollera nätverksproduktens undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.
  • Kontrollera nätverksproduktens undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Mobiltelefon

• Kontrollera telefonens baksida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN:".

Barebone-produkter

• Kontrollera barebone-enhetens baksida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN:".

Digital Home

• Kontrollera etiketten på förpackningens sida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden och har 12 tecken.
  • Kontrollera etiketten på produktens baksida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden och har 12 tecken.

Eee PC

• Produktetiketten sitter på basen för Eee PC.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN:".

HSDPA-kort

• Produktetiketten sitter på HSDPA-kortets undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN:".

ASUS Internet Radio (AIR)

• Kontrollera undersidan på din AIR-enhet för att hitta produktetiketten.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN:".

Stationära datorer

• Produktetiketten sitter nära I/O-panelen eller expansionsplatserna på enhetens baksida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN.".

Skärm

• Kontrollera etiketterna med texten SN på produktens baksida (a) eller på förpackningen (b).
  • Kontrollera etiketterna med texten SN på produktens baksida (a) eller på förpackningen (b).

Nätverk

• Kontrollera nätverksproduktens undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.
  • Kontrollera nätverksproduktens undersida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Serversystem (rackmonterade)

• Kontrollera serversystemets tryckta etikett.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.
  • Serienumret finns på sidan av chassit (1) eller på chassiluckan (2).

Serversystem (tornserver)

• Kontrollera serversystemets tryckta etikett.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.
  • Serienumret finns på chassits baksida.

Servermoderkort

• Kontrollera servermoderkortets tryckta etikett.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Moderkort för arbetsstation

• Kontrollera arbetsstationsproduktens tryckta etikett.
  • Serienumret anges precis under streckkoden.

Allt i ett-dator

• Produktetiketten sitter nära I/O-portarna på enhetens baksida.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN.".

Eee Pad

• Kontrollera etiketten på produktens sida eller på produktförpackningen. Eller kontrollera etiketten på garantihandlingen
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN" eller under streckkoden.
  • Kontrollera serienumret i Settings -> About tablet -> Status.

Eee Note

• Kontrollera etiketten på produktens sida eller på produktförpackningen. Eller kontrollera etiketten på garantihandlingen.
  • Serienumret anges precis under streckkoden efter ordet "SN" eller under streckkoden.